Eéngezinswoningen

*** LAATSTE BESCHIKBARE WONING *** 

Forum Schonekeer, een bruisend nieuwbouwproject met 11 ruime woningen tussen de Schonekeerstraat en de Lauwbergstraat. Woningen met maar liefst 4 bouwlagen!

Wonen in een nieuwerustige buurt nabij winkels en belangrijke uitvalswegen. Een groen en gezellige woonsfeer waar kinderen veilig kunnen spelen. De bewoners genieten van een voor- en achtertuin met kortparkeerstrook, weg van de drukke straat.

De ondergrondse garages zorgen voor een autoluw woongebied. Met als extra troef, dat élke woning beschikt over een garage mét hierin nog een berging!
Vanuit de garage neemt u gewoonweg de trap rechtstreeks in uw woning.

Een realisatie met oog voor duurzaamheid en energiezuinig wonen.

Een woning op een top ligging met vlotte mobiliteit naar belangrijke uitvalswegen E17/E403, station, bushaltes. Maar ook nabij winkels, scholen, sportfaciliteiten ...

De woningen zijn momenteel in opbouw. U kiest de interieurafwerking zelf, wij coördineren de werken en werken instapklaar af op uw maat. Wij zijn flexibel en stemmen met u af voor de verhuis.

U kiest voor een energiezuinig nieuwbouw met een grote woonoppervlakte tegen een betaalbare en scherpe prijs. Kom zelf vergelijken!

Overweegt u de investering in zonnepanelen? Grijp dan uw kans, want u geniet bij deze nieuwbouw woningen nog van de hoge premies en kortingen op zonnepanelen!!! (referentiejaar 2015) U investering is terugverdiend in slechts 4 jaar. Met zonnepanelen bent u bovendien milieuvriendelijk en hebt u geen last van stijgende energieprijzen.
De aansluiting voor zonnepanelen is in iedere woning standaard voorzien.

Ook beniewd? Kom dan zeker langs.
Bezoek de woningen binnenshuis, neem een kijkje op de 2 verdiepingen en ontdek de rechtstreekse toegang van de woning in uw privé garage. 

Contacteer ons 0475/74 38 61 | louise@corpuss.be | Bezoek op afspraak

Woning E

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie