Over Forum Schonekeer

Over Forum Schonekeer

Forum Schonekeer in Lauwe is een duurzaam en uniek inbreidingsproject van 41 woonunits

Het woonproject omvat 11 gezinswoningen (3, 4 of 5 slaapkamers) in een combinatie met halfopen en gesloten bebouwing,
alsook 30 appartementen. Deze 30 appartementen zijn onderverdeeld in twee verschillende gebouwen. 10 woonunits aan de Schonekeerstraat en 20 woonunits ter hoogte van de Lauwbergstraat. In beide is er keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers.

Naast een eigen gezinswoning of appartement met een eigen tuin en terras, genieten alle bewoners van het groene binnenhof. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen, fietsen en ravotten. Zelfs de aanleg van een petanqueveld is er voorzien.

De garages bevinden zich op de kelderverdieping. Dit biedt de mogelijkheid om 1, 2, 3 wagens per gezin veilig en droog te gaan stationeren. Bij de gezinswoningen is er een inpandige, dubbele garage in uw woning (inbegrepen id prijs).

Dit unieke project ligt tussen de Lauwbergstraat en Schonekeerstraat te Lauwe. Het project is gelegen op amper 5 km van stad Kortrijk, ideaal voor bewoners die willen genieten van stedelijkheid in een groene omgeving en mee geloven in Forum Schonekeer.

Forum Schonekeer is een plek om te wonen, een thuis voor jong en oud, groot of klein.

Benieuwd naar de indeling van de garages, klik dan hier.

 

Download onze infobrochure

Architectuur

Architect Pol Vandamme besteedt bij het ontwerp de nodige aandacht aan het duurzaam inrichten van dit woongebied. Zuinig ruimtegebruik, kwalitatieve architectuur en woningdifferentiatie vormen hierbij belangrijke aandachtspunten.

Hij combineert verschillende woontypologieën die beantwoorden aan de woonbehoeftes en prijsklasse van verschillende mensen. Woningen voor jonge gezinnen in combinatie met appartementen zorgt voor een leeftijdsmix.

Modelwoning

De 1e afgewerkte woning met rechtstreekse toegang in de garage met opbergruimte werd ingericht tot modelwoning. Op heden is deze woning verkocht en bewoond door de nieuwe eigenaars. Zij zijn alvast super tevreden dat ze deze stap hebben gezet!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wees er tijdig bij voor een volledige interieurafwerking op maat. U hoeft ons enkel uw geschikte verhuisdatum te zeggen. Wij werken alles tot in de fijnste details af.

Een vrijblijvend bezoekje ter plaatse, bel Louise 0475/74 38 61

Mis deze kans niet! U zult verstelt staan van dit doordachte en unieke woonconcept ....

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie