Nieuws

1e woning bewoond op Forum Schonekeer!

17/05/2019

Overtuigd van dit project en deze woning, besloten de kopers hun huidige woonst te Lauwe te verkopen.

Woning A werd volledig afgewerkt, als voorloper op de andere nieuwbouw woningen. Deze woning werd zelfs ingericht tot kijkwoning.

Lichtrijke living met aan weerskanten een schuifraam, grote keuken, tevens een berging met rechtstreekse toegang in de garage. Op het eerste verdiep 2 slaapkamers, een open dressing en grote badkamer. En daarboven een tweede verdiep met nogmaals 2 heel comfortabele slaapkamers.

Als je zoekt naar een vólwaardige nieuwbouwwoning, dan zijn deze woningen op Forum Schonekeer, bij uitstek geschikt. Een dubbele garage mét toegang in de woning, alvast een groot pluspunt!

De nieuwe eigenaars aan het woord:

“Wij zijn zo tevreden dat we deze stap hebben gezet, onze woonst in Lauwe hebben we verkocht om zo in de mogelijkheid te zijn deze nieuwbouw te kopen” Hier zullen we nog jaren genieten van hebben samen met onze kinderen en kleinkinderen…

Samen met de eigenaars stemden we af voor de verkoop van hun oude woonst en de aankoop van de nieuwbouw. Wij zijn als bouwfirma flexibel en stemmen ons af op de verhuis. Een vlotte overstap is ook voor ons even belangrijk!

Een vlotte verhuis en tevreden bewoners, hier doen we het voor!

Wij wensen de nieuwe bewoners alvast veel geluk en genot in hun prachtige nieuwbouw woning!!

BEDANKT om langs te komen

23/10/2018

Afgelopen zondag 21 oktober op Nieuwbouwzondag, kon je een bezoekje brengen aan FORUM SCHONEKEER te Lauwe. Heel wat bezoekers genoten van een rondleiding doorheen de kijkwoning.

Ook de appartementen kregen heel wat aandacht. De groen aangelegde tuintjes op het gelijkvloers, vielen duidelijk in de smaak. Binnen in de woonunits kregen we heel wat positieve reacties over ruimte en afwerking. "Hier koop je geen woning waar je bekrompen op elkaar moet leven, hier is ruimte en plaats om te ademen en te leven met je gezin." Ook de appartementen genieten elk van 2 slaapkamers en 2 bergingen. Een geschikt moment om ook de nieuw aangelegde toegangsweg met sierlijke grassen even uit te testen.

We konden rekenen op heel wat bezoek en bruisende reacties. De interesse in het Forum leeft bij jong en oud. Het is duidelijk dat de bouw van dit project, niet zomaar een alledaags project is.

De stralende zon maakte deze Nieuwbouwzondag op Forum Schonekeer compleet!

 

Kon je er jammer genoeg niet bij zijn? Aarzel niet om een bezoekje te vragen 0475/ 74 38 61 (Louise)

 

Nieuwbouwzondag FORUM SCHONEKEER

18/10/2018

Nieuw aangelegde toegangsweg op Forum Schonekeer. Een bezoekje waard!

Exclusief wonen in een oase van groen. Forum Schonekeer een duurzaam inbreidingsproject in hartje Lauwe. Ruime appartementen en lichtrijke gezinswoningen creëren een nieuwe, frisse woonbeleving. 

Tijdloze architectuur, betaalbare woonunits met tuin en terras, een volledig groen aangelegde woonwijk waar iedere bewoner mee geniet van rust, comfort en groen.

Op Nieuwbouwzondag 21 oktober zetten we speciaal voor jou de deuren open.

Kom langs, we ontvangen jullie in één van onze afgewerkte en instapklare woningen.

Ingang langs Schonekeerstraat 166 te Lauwe.

 

Tot dan!

KIJKDAG woning: Forum Schonekeer

26/08/2018

Dit is jouw kans...
Kom op 2 & 9 september een kijkje nemen in onze modelwoning op FORUM SCHONEKEER. Ontdek en ervaar zelf hoe een gezinswoning er volledig ingericht en bemeubeld uitziet.

We geven u graag meer info omtrent het volledige project en de beschikbare appartementen en woningen waarbij u een rondleiding kan krijgen op de site.

Ter plaatse horen we graag naar wat jullie op zoek zijn zodat we samen de zoektocht naar jullie droomwoning kunnen starten. 

We ontvangen jullie in één van onze afgewerkte en instapklare woningen. 

Ook benieuwd? Noteer dan alvast onderstaande data in jullie agenda
Een bezoekje is zeker de moeite waard!

Schonekeerstraat 166, 8930 Lauwe
Zondag 2 & 9 september 2018
Tussen 10u - 12u30 en 14u30 - 16u30

Tot dan!

Het Corpuss-Team

Veel belangstelling voor FORUM SCHONEKEER

16/05/2018

Afgelopen zondag 6 mei 2018 op Open Wervendag, kon je een bezoekje brengen aan FORUM SCHONEKEER te Lauwe. Heel wat bezoekers genoten van een fijne rondleiding doorheen de 1e fase van het project. Het ganse project werd a.d.h.v. beeldmateriaal, een 3D voorstelling & technische uitleg toegelicht. Verder kon je in het infopunt persoonlijke uitleg krijgen of advies inwinnen. Ook de zon was van de partij, er hing een gezellige sfeer over het Forum. Onder de feesttent kon iedereen genieten van een fris drankje en het adembenemende uitzicht over de bouwput van fase 2.

 

Wat fijn om zoveel geïnteresseerden te mogen ontvangen op onze werfplaats. De interesse in het Forum leeft bij jong en oud. Het is duidelijk dat de bouw van dit project, niet zomaar een alledaags project is.

 

Keuze van eigen afwerkingsmaterialen is NU nog mogelijk. Heb je interesse, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen wij hier rekening mee houden voor verdere planning en bestellingen.

De appartementen van Fase 1 zullen instapklaar zijn oktober 2018. Kort daarna volgen de woningen van Fase 2, deze zullen volledig afgewerkt zijn tegen eind 2018 - begin 2019.

 

Toon mijn interesse hier

Bel ons 056 20 66 96

Bereik ons via mail info@corpuss.be

 

Forum Schonekeer, hier kom je écht thuis!

Tot binnenkort

Een prachtige avond op Forum Schonekeer

08/07/2017

Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver: "Stop, Hamburgertime!" op Forum Schonekeer. De weergoden waren ons gunstig gezind en de aanwezigen mochten met een hapje en een drankje genieten van een gezellige avond. Iedereen kon op die manier op een gemoedelijke manier kennismaken met Forum Schonekeer. Hieronder kun je een sfeerverslag zien in enkele beelden van deze geslaagde avond.

Klik hier.

Interesse in Forum Schonekeer

30/06/2017

Forum Schonekeer krijgt stilaan vorm. Zo is de eerst woning van Forum Schonekeer bijna afgewerkt. De vorderingen van de werken kun je perfect volgen op onze Facebookpagina.

Interesse in Forum Schonekeer

De interesse in ons project neemt ook toe en reeds enkele woonunits werden verkocht of in optie genomen. We mochten al enkele mensen gelukkig maken met een nieuwe thuis! Benieuwd naar het resterende aanbod? Bekijk hier het resterende aanbod van de woningen en hier het resterende aanbod van de appartementen.

Ontdek Forum Schonekeer tijdens een unieke avond!

De zomer staat voor de deur en we maken ons op voor een lekkere zomerse barbecue onder een stralende zon.

De ideale gelegenheid volgens Corpuss om jullie uit te nodigen op Forum Schonekeer om de stand van zaken met eigen ogen te komen bewonderen. Corpuss trakteert bovendien met een lekkere hamburger en een fris drankje. Het ideale moment om in een ontspannen en gezellige sfeer Forum Schonekeer te leren kennen. Inschrijven is verplicht om met ons mee te genieten op vrijdag 7 juli vanaf 18u30 (ingang via de lauwbergstraat149, Lauwe).

Schrijf je hier in.

Schrijf je snel in voor Stop, Hamburgertime!

23/06/2017

De zomer staat voor de deur en we maken ons op voor een lekkere zomerse barbecue onder een stralende zon.

De ideale gelegenheid volgens Corpuss om jullie uit te nodigen op Forum Schonekeer om de stand van zaken met eigen ogen te komen bewonderen. Corpuss trakteert bovendien met een lekkere hamburger en een fris drankje. Het ideale moment om in een ontspannen en gezellige sfeer Forum Schonekeer te leren kennen. Inschrijven is verplicht om met ons mee te genieten op vrijdag 7 juli vanaf 18u30 (ingang via de lauwbergstraat149, Lauwe).

Schrijf je hier in.

Volg ons!

Volg Corpuss via Facebook en kom alles te weten over onze bouwprojecten! Zet je ook op aanwezig op Stop, Hamburgertime!

Stop, Hamburgertime!

17/06/2017

Binnenkort is het opnieuw zomer, de periode van zomerse barbecues breekt opnieuw aan, maar ook het verlof staat voor de deur. Het ideale moment om de deuren nog eens open te zetten op Forum Schonekeer en iedereen uit te nodigen in stijl. Alle bezoekers krijgen de kans om de vorderingen live te komen bekijken in Forum Schonekeer en worden bovendien getrakteerd op een hamburger en een drankje. Binnenkort meer info over dit unieke zomerse evenement!

Binnenkort meer info!

Het ideale moment om de deuren nog eens open te zetten op Forum Schonekeer en iedereen uit te nodigen in stijl. Alle bezoekers krijgen de kans om de vorderingen live te komen bekijken in Forum Schonekeer en worden bovendien getrakteerd op een hamburger en een drankje. Binnenkort meer info over dit unieke zomerse evenement!

Volg ons op Facebook en kom alles als eerste te weten!

De werken gaan vlot vooruit op Forum Schonekeer

14/06/2017

De werken op Forum Schonekeer gaan vlot vooruit. Benieuwd naar de vorderingen? Neem zeker eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie