Grondplan & fasen

Grondplan & fasen

De realisatie van het woonproject gebeurt in drie fasen. De eerste fase omvat de bouw van 10 ruime appartementen en één gezinswoning ter hoogte van de Schonekeerstraat. Deze appartementen zijn te bezichtigen en zijn bovendien klaar om op maat van de klant afgewerkt te worden.

Deze eerste volledig afgewerkte woning stellen we open als modelwoning. Zo kan u de afwerking en het ruimtegevoel zelf ervaren. 

In een tweede fase bouwen we 10 instapklare gezinswoningen. De bouw van deze prachtige woningen is reeds gestart. Alle woningen genieten mee van de nieuwe groenzone en omgevingsaanleg met petanqueveld. Via de nieuw aangelegde inrijweg langs sierlijke grassen bereiken de bewoners het Forum.

Later in een derde en laatste fase realiseren we een nieuw woongebouw met 20 appartementen aan de Lauwbergstraat.

Forum Schonekeer

Forum Schonekeer is een plek om te wonen, een thuis voor jong en oud, klein en groot.

Het woonproject omvat 11 ééngezinswoningen in een combinatie van halfopen en gesloten bebouwing, alsook 30 ruime appartementen. Deze 30 appartementen worden onderverdeeld in twee verschillende gebouwen. 20 woonunits ter hoogte van de Lauwbergstraat en 10 woonunits aan de Schonekeerstraat. In beide is er keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

Architectuur

Architect Pol Vandamme besteedt bij het ontwerp de nodige aandacht aan het duurzaam inrichten van dit woongebied. Zuinig ruimtegebruik, kwalitatieve architectuur en woningdifferentiatie vormen hierbij belangrijke aandachtspunten. Hij combineert verschillende woontypologieën die beantwoorden aan de woonbehoeftes en prijsklasse van verschillende mensen. Woningen voor jonge gezinnen in combinatie met appartementen zorgt voor een leeftijdsmix.

Verkoop

De verkoop van fase 1 en 2, zowel appartementen als gezinswoningen is inmiddels gestart. Voor info over de verkoop kan u steeds bij ons terecht. Laat gerust hier je gegevens na dan contacteren wij u voor een vrijblijvend bezoekje ter plaatse.

Fase 1, appartementen aan de Schonekeerstraat, zijn reeds voor 70% verkocht.

Snelle beslissers hebben eerste keuze voor garageplaats en kunnen eveneens nog kleine wijzigingen aan het ontwerp aanbrengen.

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie